Nyaralás Parga

Dél-Platería partján fekszik a város Parga .In ünnep a 14. században, a város ismert a cukor-ültetvényeket. 1400 és 1800 között volt ellenőrzése alatt a velenceiek. A helyi lakosság mellett található halászati leginkább érintett a kalózkodás. Ez idő alatt is a kiváló szikla erődítmény ellen, hogy megvédje az előrenyomuló Turks.In idején Napóleon, a tengeri szigeteknek brit hatóságok. A szándék az volt, hogy ez fog történni Parga. Azonban 1819-ben vásárolt Ali pasa (a despota a Ioannina), hogy a britek. Az emberek házaikat világít a tűz-és menekült Corfu.In 1913 Parga görögül kezében.

Az eredeti halászati falu most úgy él, szinte kizárólag a tourism.It gyönyörű homokos strandok, beleértve a “Valtos Beach. Itt van egy csodálatos kilátás nyílik az öbölre sziklás szigetecske. Magasan az öbölben áll az impozáns velencei várat. Az utcákon a kikötő mögötti talál sok híres ajándéküzletek újra. Szóval, ha még szeretne vásárolni egy memento Görögország, itt a helye! Különösen a főszezonban pihenhet az egyik kávézó a vízparton, gyönyörű kilátással az öbölre és a szigetekre le a coast.Parga talán A legszebb helye Epirus. Bár a turisztikai hatás figyelhető meg ebben a festői város, Parga marad sugároz valami különlegeset.

Ez kényelmes és hangulatos. Parga található egy kis dombon, és a kilátás fentről a dombok varázslatos. A kávézók hangulatos és sok kicsi, érdekes üzleteket és a szűk sikátorokban. Mindenhol vannak tipikus velencei házak. A strandok Parga nagyon szép és tiszta. Szállások sok, de a főszezonban nem elég, hogy minden turista szívesen. Parga található északnyugati partján Görögországban. Nem messze az albán határon, és szemben a gyönyörű Korfu szigetén és Paxi szigetekre. Parga található a tiszta Jón tenger, nap mint nap a különböző szigetek trippers látogatott (akár Lefkas).

A környék gyönyörű zöld, köszönhetően a természeti erőforrások és a történelmi helyszínek jól megőrzött. Parga van esti szórakozás, napközben, akkor rengeteg gyönyörű strandok és természet és a kultúra a belső udvarra néző. Ha tartózkodik Parga, amit megtehetsz kirándulásokat a gyönyörű példája Zagoria régió hegyei Epirus. A környéken Parga talál több falu, ahol megkóstolhatják az igazi görög hangulatot.

A helyiek nagyon barátságosak és mindig egy chat.Parga EpirusHow elérhető, Parga? Parga egy csodálatos nyaralóhely azok számára, akik nem szeretik a repülő, mert Parga lehet jutni repülővel (Airport Preveza), hanem autóval. Ön rendszeresen Parga holland és belga autók találkozás, ami logikus, hiszen Igoumenitsa, a kikötő város Epirus, Parga található kb 1 óra.

A kikötő Igoumenitsa közvetlenül kapcsolódik az olasz kikötőkben Velence és Ancona.Brief története PargaParga mindig volt egy kapcsolata Olaszországgal. A velencei megszállás Parga nagyon jó jólétet ismert. Parga volt sóvárognak a nagyhatalmak, 1797-ben jött Parga francia megszállás alatt, és 1814-ben az angolok elfoglalták, aki Parga. Az angolok ezt követően eladta a törököknek Parga, de a görög lakói nem Parga és Korfu menekült. Csak miután a törökök elűzték, a lakók jöttek vissza a Parga.For mindazokat, akik szeretnék felfedezni egy egyedülálló és érintetlen táj: Látogasson Epirusin Görögország.

Leave a comment